logo stichting knip

MEER INFORMATIE?

info@stichtingknip.nl

Budgettraining Stichting Knip
Datum en tijd activiteit:
10/09/2024 · 19:00
Je kunt je aanmelden tot:
03/09/2024
Locatie activiteit:
Het Brinkenhoes
Budgettraining

Budgettraining in het Brinkenhoes voor alle inwoners van de gemeente Emmen (start: 10 september)

Elk financieel huishoudboekje is uniek. De budgettrainingen van Stichting Knip zijn gericht op het inzichtelijk maken van wat de (verwachte-) inkomsten en uitgaven zijn. Door gebruik te maken van praktisch trainingsmateriaal, worden trainingen gegeven waaraan iedereen kan deelnemen. Tijdens deze trainingen hoeft er niets over de persoonlijke financiële situatie verteld te worden. Door middel van allerlei voorbeelden, haal je er zelf uit wat persoonlijk van toepassing is en wat je kunt
gebruiken.

Zes bijeenkomsten
In zes bijeenkomsten laten we de cursisten in kleine groepen kennis maken met allerlei financiële onderdelen. Aan het eind van de training heeft de cursist zelf een financiële jaarplanning gemaakt, waarop hij/zij per maand kan aflezen wat er precies heeft plaatsgevonden en wat er nog te komen staat. De doelstelling van de training is, dat je in de toekomst financieel zelfredzaam bent en daarmee rust hebt in je hoofd.

Wil jij ook …
€ Balans tussen inkomen en uitgaven?
€ Rust in je hoofd?
€ Geen financiële problemen?

Kom dan naar de gratis budgettraining (6 bijeenkomsten) van Stichting Knip die gegeven wordt vanaf dinsdagavond 10 september a.s. van 19:00-21:00 uur in het Brinkenhoes in Emmen! De training is gratis voor inwoners van de gemeente Emmen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan. We nemen na je aanmelding contact met je op!

Meld je aan: