logo stichting knip

MEER INFORMATIE?

knipinbedrijf@stichtingknip.nl

Bewustwording en rust in het hoofd!

Ik ontving de uitnodiging om deel te nemen aan de budgettraining via Woonservice. Deze kwam op het juiste moment! Veel onrust in mijn hoofd, daardoor slecht slapen et cetera. Op zich heb ik mijn administratie goed op orde, maar door de tips tijdens de training heb ik alles nog eens goed bekeken. Ik kon toch nog aardige besparingen vinden zoals: energie, thuis-bespaar-tips en abonnementen die ik niet echt nodig had opgezegd. Het woordje ‘kwijtschelding’ was nieuw voor mij, maar zal het zeker oppakken als de nood daar is. Iedereen heeft in zijn/haar leven wel eens een periode dat alles niet loopt zoals het zou moeten lopen. Zo ook ik: een onverwachtse echtscheiding, daardoor verlies van werk in ons gezamenlijke adviesbureau, een verhuizing, alles opnieuw inrichten én geconfronteerd worden met afwijzingen op sollicitaties omdat ik nu toch echt bij de groep 50 hoor. Ik heb het ervaren als pittige jaren! Pauline heeft ons helder en overzichtelijk meegegeven hoe en waarop te besparen. Daarnaast voor mij persoonlijk: bewustwording! Het leven is veranderd, ik moest mee veranderen. Dat is me gelukt. Ik slaap weer beter, heb alles weer op een rijtje en genoeg tips meegekregen voor de toekomst. Dank daarvoor!

Gertrud Gindorf 

Facebook
Twitter
LinkedIn
MEER INFORMATIE?
RECENTE POSTS