Voorjaarsschoonmaak voor je financiën!

MET DE GRATIS BUDGETTRAINING VAN STICHTING KNIP HAAL JE DE BEZEM ERDOOR!

‘Precies weten hoe je er voor staat’ en ‘je financiën op orde’; wie wil dat nou niet? Maar waar begin je en wat moet je doen?
Het creëren van financieel inzicht is een uitstekend begin. Hoe je dat doet? Met een gratis budgettraining van Stichting Knip natuurlijk!
De training is er voor alle inwoners van de gemeente Emmen, gemeente Midden-Groningen, Gemeente Midden-Drenthe, huurders en
woningzoekenden van Lefier, Domesta, Woonservice en van het Groninger Huis.

In zeven bijeenkomsten van twee uur maak je in kleine groepen kennis met verschillende financiële onderdelen. Aan het eind van de training heb je zelf je eigen financiële jaarplanning gemaakt, waarop je per maand kunt aflezen wat er precies heeft plaatsgevonden en wat er nog te komen staat.

Tijdens de trainingen hoef je niets over je persoonlijke financiële situatie te vertellen. De doelstelling van de training is, dat je in de toekomst financieel zelfredzaam bent en je je financiële plaatje helder hebt .

Als dat geen mooie voorjaarsschoonmaak is!

MEEDOEN KOST JE, BEHALVE JE TIJD, HELEMAAL NIETS!

Binnenkort starten we op de volgende locaties:

Dinsdag                  7 mei 2019                       Wijkwinkel/Emmerhout, van 09:00 tot 11:00 uur
Dinsdag                  7 mei 2019                       PRO Emmen/Emmen van 19:00 tot 21:00 uur
Dinsdag                  7 mei 2019                      De Badde/Hoogezand van 19:00 tot 21:00 uur
Woensdag             8 mei 2019                       Brinkenhoes/Bargeres van 09:00 tot 11:00 uur
Woensdag             8 mei 2019                      De Raat/Beilen van 19:00 tot 21:00 uur

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar info@stichtingknip.nl.
Vermeld hierin je naam en contactgegevens en de locatie van je keuze. Stichting Knip neemt dan contact met je op.

Je kunt ook bellen met Marga Plas op nummer 06-22 28 34 68.
De training is gratis!