logo stichting knip

MEER INFORMATIE?

knipinbedrijf@stichtingknip.nl

"Ik ben er van overtuigd dat je veel leed kunt voorkomen door op tijd voorlichting en trainingen te geven. Door kennis en bewustwording, creëer je rust en overzicht."

INITIATIEFNEMER

Renate Slagter

Mijn naam is Renate Slagter en ik ben de initiatiefnemer van Stichting Knip. Jarenlang was ik werkzaam bij een grote bank en deed daarnaast vrijwilligerswerk bij de Voedselbank.
Zo ontdekte ik dat veel mensen niet rond kunnen komen, vaak door schulden. Ik zag ook dat mensen niet altijd goed weten hoe ze met geld om moeten gaan. Daarom besloot ik mijn kennis en ervaring op financieel gebied hierop in te zetten.
Omdat ik er van overtuigd ben dat je veel leed kunt voorkomen door op tijd voorlichting en trainingen te geven. Door kennis en bewustwording, creëer je rust en overzicht.

"Geen zaken opleggen, maar juist benadrukken dat mensen zélf keuzes kunnen maken binnen hun eigen budget, geeft mensen eigenwaarde en regie over eigen portemonnee."

GECERTIFICEERD BUDGETCOACH

Gerieke Menkveld

Ik ben Gerieke Menkveld, gecertificeerd budgetcoach, budgettrainer en schuldhulpverlener.
Sinds 2014 ben ik als zodanig betrokken bij stichting Knip en begeleid ik met veel passie, humor en soms wat zelfspot, mensen op het gebied van financiële educatie. 

Geen zaken opleggen, maar juist benadrukken dat mensen zélf keuzes kunnen maken binnen hun eigen budget, geeft mensen eigenwaarde en regie over eigen portemonnee.

"Van daaruit streef ik ernaar om te 'motiveren op maat'. Dit doe ik op een praktische manier, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect."

BUDGETCOACH

Yolanda de Bruin

Mijn kracht ligt in het motiveren en enthousiasmeren van mensen en precies dit zet ik graag in om jou te coachen, op weg naar financiële gezondheid.
Als ervaren coach, en voormalig HR-adviseur, zie ik snel  “de mens achter de vraag”. Van daaruit streef ik ernaar om te ‘motiveren op maat’. Dit doe ik op een praktische manier, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

"Veel werkgevers hebben te maken met werknemers met financiële zorgen. Met alle gevolgen van dien. Een budgettraining kan helpen!"

ADVISEUR

Maria Boelens

Steeds meer organisaties worden geconfronteerd met financiële problemen van werknemers. Uit onderzoeken blijkt dat daardoor medewerkers steeds slechter inzetbaar zijn op de werkvloer; met alle (financiële) gevolgen van dien. Samen met jou kijk ik graag naar de mogelijkheden die jij als werkgever kunt bieden. Bijvoorbeeld door het geven van een interne training op het gebied van financiële zelfredzaamheid. Als onderdeel van je vitaliteitsprogramma of HR-beleid bijvoorbeeld. Ik ga graag met je in gesprek.