logo stichting knip

MEER INFORMATIE?

info@stichtingknip.nl

Team Stichting Knip

Vroeger waren onze financiën meestal overzichtelijk. Je kreeg je loon wekelijks in een loonzakje. Dit kon je verdelen in potjes (huur/elektra/sparen/ eten en drinken) Zo wist je in één opslag wat er over bleef voor bijvoorbeeld leuke dingen.
Tegenwoordig kan het huishoudboekje erg ingewikkeld in elkaar zitten met alle financiële regelingen. Een buffer opbouwen voor onvoorziene kosten kan dan best een uitdaging zijn.
Hoe mooi zou het zijn dat iedereen de kans en de mogelijkheid krijgt om te leven zonder geldzorgen. Om dit te realiseren wil Stichting Knip zoveel mogelijk informatie met cursisten delen. Want leven zonder geldzorgen, dat gunnen we iedereen!

Stichting Knip verzorgt gratis budgettraining voor alle inwoners van de gemeente Emmen, gemeente Midden-Groningen, Midden-Drenthe, huurders en woningzoekenden van Lefier, Domesta, Woonservice en van het Groninger Huis.
Bij Stichting Knip staat de kwaliteit van haar trainingen voorop. Zij werkt daarom uitsluitend samen met goed opgeleide, gecertificeerde en betrokken medewerkers/trainers/coaches, die zich zelf graag aan u voorstellen.

Renate Slagter
INITIATIEFNEMER
Gerieke Menkveld
BUDGETCOACH
Henk Fidder
BUDGETCOACH
Marga Plas
ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER
Maria Boelens
ADVISEUR
Marion Heinz
BUDGETCOACH
Marcel Grummel
BASISONDERWIJS DOCENT
Harry Nibbelke
BASISONDERWIJS DOCENT
NEEM CONTACT OP

Meer informatie nodig?

Heb je een vraag over de stichting en over de training neem dan contact met ons op.

info@stichtingknip.nl